OVER ONS

d’Assemblage is een initiatief van Sandra Vens, waar ze haar voorliefde voor authentiek design, vintage meubilair & decoratie, ambachten & kunsten – met keramiek in het bijzonder – en interieurdecoratie laat samenkomen.  Vanuit een huiselijke omgeving waar een kruising van karaktervolle elementen wordt aangeboden nodigt zij uit om te komen beleven, samen te creëren en te verlangen naar vervlogen en nieuwe tijden.

Design, vintage, craft & deco… het oog wil ook wat en uw interieur verdient dat. Van decoratieve en kunstige stukken tot meubilair en totale interieurdecoratie; bij d’Assemblage kan je terecht voor die leuke vondst tot die totale make-over. In d’assemblage ontstaat en evolueert een verzameling van design, vintage, ambachten, kunsten en decoratie.  Verschillende stijlen en ontwerpen komen bij elkaar om een geheel te vormen die u zo mee naar huis kan nemen of die wij in uw huis kunnen realiseren.

We hebben een selectie van vintage meubilair en deco-artikelen in onze winkel en via ons netwerk zoeken we specifieke stukken waarvan je weet dat ze nog ergens moeten te krijgen zijn.  Kom eens langs en snuister in de vele “och-ik-ken-dat-nog’s” of scroll eens door onze foto-albums op facebook om het actuele aanbod te bekijken.

In d’Assemblage zijn ook ander kunstenaars en ambachtslieden te gast en worden kleinschalige exposities georganiseerd.  Via de evenementen kan je volgen welke kunstenaars en ambachten binnenkort in d’Assemblage tentoon staan.  Keramiste Sandra Vens staat uiteraard permanent in expo.

Volgt u d’Assemblage al via Facebook?