Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EXPO d’assembl’ART

21 March, 2024 @ 08:00 - 1 April, 2024 @ 17:00

d'assembl'art

d’assemblage, knooppunt in synergie van kunstenaars, hun werken en kunstliefhebbers presenteert :

d’assembl’art expo

op zijn eigen locatie in Izegem. Vernissage voor invitées op donderdag 21 maart, met toespraak van Izegems schepen Kurt Himpe (Cultuur,erfgoed, musea, kunstonderwijs,…)  , een artiestencafé – open for all – op vrijdag 22 maart en 2 opeenvolgende weekends met een publiek toegankelijke exporuimte om de deelenemende kunstwerken van dichtbij te kunnen beleven.

bevestigde kunstenaars :

Sandra Vens

Johan Van Parys

Dominique Cambon

Loes Himpe

Lynda Grine _uneframboise

openingstijden expo :

Agenda d'assembl'art


Deze expo werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors :


holvoetinterieur _ KLUR : Holvoet Mike schilderwerken _ klur exclusieve schildertechnieken.

 

Wij zijn een dynamisch bedrijf met reeds jarenlange ervaring in de interieursector.
Bij ons kan je  terecht voor kwalitatief schilderwerk zowel interieur als exterieur.
Klur — uitgepuurd Kleur
Klur brengt jouw ziel – terug – in jouw interieur. Ons proces garandeert het interieur-accent dat perfect aansluit op jouw persoonlijkheid. Onze materialen zijn exclusief, natuurlijk en puur gemengd. Onze technieken en afwerkingen zijn persoonlijk, minutieus en high-end. Jouw ruimte en interieur toveren we om in een ware eyecatcher.
We create a space for your soul …logiegrafix publiciteit, belettering, signalisatie, textielprint

Wij van Logiegrafix hebben een passie voor publiciteit en werken een persoonlijke aanpak. We richten ons voornamelijk op KMO’s en bieden oplossingen die perfect aansluiten bij hun noden. Wij werken praktisch en doelgericht. Hierbij staan we garant voor een creatieve en vernieuwende uitwerking van uw project, van ontwerp tot afwerking. In ons atelier beschikken wij over kwalitatief hoogstaande machines, die een ruime waaier aan toepassingen bieden.AMV metalen binnendeuren  venuti

Hoogwaardig schrijnwerk in metaal en glas is een ambacht. Het team van AMV heeft die kunde perfect in de vingers. En met ons eigen designmerk schakelen we nog een versnelling hoger. Met een knipoog naar Italiaans design en de kwaliteitsbelofte van 100 % Belgisch meesterschap.

Venuti staat voor premium design. En dat zit in de details. Een bijzondere tint of textuur in je glas? Bronze of gouden accenten in het staal? Een deurgreep die speciaal voor jou is ontworpen? We gaan voor je aan de slag.frrituur ‘t brochetje   _ patattekop

 

 

Frituur t Brochetje in Emelgem (Izegem) gaat ervoor. Sandra en Kurt begonnen 22 jaar geleden hun eerste frietjes te bakken en volgden daarvoor speciaal de frietschool.
Het grote geheim
Vandaag is frituur ’t Brochetje een heus begrip, een succesverhaal in het kwadraat. Het grote geheim? Aandacht voor klant en aardappel, dagelijks vers frietvet en de appetijtelijke specialiteiten.
Met een eigen bier te maken wilden ze vooral nog meer inzetten op gezelligheid en fijne momenten die je samen met vrienden of familie kunt beleven. Een fris biertje ‘patattekop’ bij een bakje frieten blijkt de perfecte combinatie.Vanhaverbeke houthandel met groot aanbod en service

Al sinds 5 generaties lang staat Houthandel Vanhaverbeke garant voor een professionele  service bij alle vragen rond houtbewerking.  Houthandel Vanhaverbeke…..een overvloed aan ervaring!
De complexiteit qua service en klantenbestand en het grote aanbod van diverse materialen zorgen er voor dat de huidige generatie een dubbel spoor uitwerkt.
Maarten werkt verder de zaak uit in de Ambachtenstraat en Jeroen behartigt een gespecialiseerde complementaire zaak: Vanhardhout.
Wij bedienen zowel schrijnwerkers, aannemers en particulieren.  Voor de industrie beschikken we over een grote voorraad stellingbaddens, coffrage en verpakkingsmateriaaltank-service Menen oplossingen voor opslag van mazout en water.

anks! Al 39 jaar zijn we actief in de installatie, reparatie en het onderhoud van onder- en bovengrondse tanks.
Onze ervaren vakmannen, onder leiding van Dirk en Liesbet, staan garant voor kwaliteit. En wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in het vervangen van oude stookolietanks door nieuwe hemelwatertanks?
Zo zorgen we voor een duurzamere toekomst. Kies voor onze expertise in regenwaterputten, brandstoftanks, onderhoud en herstellingen.Details

Start:
21 March, 2024 @ 08:00
End:
1 April, 2024 @ 17:00

Organizer

D’assemblage
Phone
+32475492326
Email
info@dassemblage.be

Venue

D’ASSEMBLAGE
Ghistelstraat 93
Izegem, West-Vlaanderen 8870 Belgium
+ Google Map
Phone
+32 475 344 789
View Venue Website
Copyright © 2016 D'Assemblage - Alle rechten voorbehouden website Beels.be