5e Pop-up Summer Garden Market Event 2018, 2&3 juni

| 0 Reacties

Wie er eerder al bij was kan getuigen dat het een bruisend evenement is met een openluchtmarkt met met unieke, uitzonderlijke, creatieve, bijzondere en speelse artikels. Er is ook een bar en een vegan restaurantje aanwezig. Op zaterdag (in de late namiddag) kan u genieten van live band walter Broes & the mercenaries en daarna is (more…)

Pop-up Summer Garden Market Event 2017, 3&4 juni

| 0 Reacties

Voor het 4e jaar op rij is er de Pop-up Summer Garden Market in de Ghistelstraat 93 in Emelgem (Izegem).  Dat is de locatie voor de markt waar je een 15-tal standhouders met een uniek, uitzonderlijk, creatief, bijzonder of speels artikel kan vinden.  Op dit bruisend evenement is er eten, drank, muziek en een optreden van live band op zaterdag. (more…)

d’Assemblage heeft bouwplannen

| 0 Reacties

De bouwvergunning is binnen! Op onze locatie in Emelgem zal je binnenkort zonder drempelvrees kunnen binnenstappen en snuisteren in ons aanbod.  Nu is de winkelsfeer nog wat zoek, omdat je moet aanbellen of door de open poort een weg naar de voordeur moet zoeken.  (more…)

d’Assemblage website online

| 0 Reacties

Dankzij Els van Beels.be is deze website online gekomen, laat eens weten wat je ervan vindt.  Wij zijn er alvast laaiend enthousiast over!  Snuister door ons aanbod op de website en ga ook gerust eens kijken naar de webshop. (more…)

Copyright © 2016 D'Assemblage - Alle rechten voorbehouden website Beels.be